2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Svenk 10:30

Belföld

Tucker Carlson tart előadást az MCC fesztivál zárónapján

Ma ér véget a Mathias Corvinus Collegium közéleti-kulturális fesztiválja. Az esemény zárónapján Amerika legnagyobb befolyással bíró konzervatív média személyisége, Tucker Carlson tart előadást. A moderátor Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő lesz, és a digitalizáció és a magyar gazdaság kihívásai is terítékre kerülnek. Tucker Carlsonnak a miniszterelnök is adott interjút. Orbán Viktor egyebek mellett kijelentette, hogy Magyarországra bevándorolni nem emberi jog. A kormányfő szerint a nyugati liberálisok nem tudják elfogadni, hogy létezik egy nemzeti-konzervatív alternatíva, amely sikeresebb a mindennapi életben, mint a liberális nézetvilág. Hozzátette: ez az oka annak, hogy kritizálnak bennünket.

  • Tucker Carlson tart előadást az MCC fesztivál zárónapján

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!