2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Tucker Carlson: Az USA nem szabadabb ország, mint Magyarország

Magyarországon nagyobb szabadság van, mint az Amerikai Egyesült Államokban - erről beszélt a Fox News műsorvezetője a Mathias Corvinus Collegium fesztiválján. A közéleti-kulturális eseményen Tucker Carlson kiemelte: a magyar kormányt vádolják azzal, hogy megélhetési politikusokból áll, de arról nem beszélnek, hogy az USA korábbi elnöke, Barack Obama milyen életszínvonalon él úgy, hogy soha nem volt munkája a magánszférában. A Fox műsorvezetője azt is kiemelte, hogy hazánkkal ellentétben az Egyesült Államokban azt, aki nem a divatos véleményt képviseli, azonnal megbélyegzik.

  • Tucker Carlson: Az USA nem szabadabb ország, mint Magyarország

- A vezetők utálják, hogy ha valaki elutazik Amerikából világot látni, hiszen akkor megláthatják, hogy hoppá, egy olyan ország, aminek a GDP-je kisebb mint New York államé, aminek nincsen haditengerészete, hiszen nincs óceánja, aki több szomszéd közé szorult, amit többször rohantak már le idegen hatalmak az elmúlt 900 évben, még ebben az országban is élhetnek boldog emberek, akik kiállnak a saját állampolgárságukért. Úgyhogy ha ők meg tudják csinálni, mi miért nem?

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!