2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Trócsányi László: A magas részvétel a demokrácia győzelme

A Bálnában töltötte a választások estéjét Trócsányi László igazságügyi miniszter, aki szerint a választópolgárok fontosnak tartották azokat az üzeneteket, amelyek a kampányban elhangzottak. A szavazótábornak a politikus a Hír TV Magyarország élőben című műsorában mondott köszönetet.

  • Trócsányi László: A magas részvétel a demokrácia győzelme

Kemény csatákra számít EU-biztosi meghallgatásán Trócsányi László igazságügyi miniszter. A Fidesz EP-listavezetője Magyarország élőben című műsorunkban saját megbízatását illetően úgy fogalmazott: sok olyan terület van, amelyet kellő felékszülés esetén tisztességesen el tudna látni, de hogy mely területért lesz felelős, abban sok tényező közre fog játszani.

A politikus az EB-elnöki poszt körül zajló vitáról szólva úgy fogalmazott: annak elhúzódása válságba sodorhatja az Európai Uniót. Az igazságügyi miniszter szerint egyidejűleg két fronton kell harcolni annak, akire parlamenti meghallgatás vár: egyaránt fontos a politikai attitűd és a szakmai attitűd is.

A politikus a beszélgetésben leszögezte, azt kell szem előtt tartani, hogy Magyarország számára mi a fontos.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!