2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 11:05

Belföld

Továbbra is kártalanítást követelnek a devizahitelesek

Jelmezes demonstrációval hívta fel a figyelmet a devizahitelesekre a Nem adom a házam! mozgalom az egyik hazai pénzintézet budapesti bankfiókja előtt.

A tüntetők politikusok és bankárok bőrébe bújva performanszokat adtak elő, hogy tükröt tartsanak nekik. A résztvevők végül plakátokkal teleragasztották a bank kirakatát. A mozgalom vezetője azt mondta, február végén újabb figyelemfelkeltő akciót rendeznek.

„Kártalanítást követelünk, tehát nemcsak vissza a pénzt, nemcsak a felvételkori árfolyamon való forintosítást, hanem mindannak a kárnak a megtérítését sérelemdíjként, amelyet az emberek elszenvedtek – amit ugye korábban leadtunk több helyen is – amiért nem tudtak aludni, amiért öngyilkosok lettek, betegek lettek. Továbbra is fenntartjuk tehát ezt a követelésünket, nem változik” – mondta Póka László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ismét a magyar emberek ellen dolgozik a hazai baloldal

Ismét a magyar emberek ellen dolgozik a hazai baloldal

Nem támogatja korábbi ígérete ellenére a magyar baloldal az Európai Bizottság és Magyarország közötti megállapodást és továbbra is azért dolgozik, hogy Magyarország ne kapjja meg az uniós forrásokat - olvasható a Fidesz sajtóközleményében. Az ellenzék magyarellenes munkájáról Deutsch Tamás EP-képviselő nyilatkozott Híradónknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!