2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:45

Belföld

Tovább töpreng az MSZP, hogy támogassák-e Karácsony Gergelyt + videó

Még nem döntött az MSZP Karácsony Gergely jövőjéről - ezt a párt társelnöke árulta el egy háttérbeszélgetésen. Kunhalmi Ágnes korábban azt mondta: feltételekkel támogatni fogják a főpolgármester újrázását. Arra, hogy a Jobbik már biztosan nem sorakozik fel mögé, csak annyit mondott Budapest első embere hogy, tudomásul veszi.

  • Tovább töpreng az MSZP, hogy támogassák-e Karácsony Gergelyt + videó

"A Gergő mögül elment a támogatás az utóbbi hónapokban" - így hátrált ki Karácsony Gergely mögül a DK az előválasztáson. A DK elnöke azóta többször hangoztatta: nem automatikus az, hogy a párt támogatni fogja Karácsony főpolgármesteri újraindulását 2024-ben.

Legutóbb Molnár Csaba, a párt EP-képviselője közölte, hogy még nem döntöttek Karácsony támogatásáról.

"Nem látom azt, hogy kiben van egyébként ambíció, hogy elinduljon egy ilyenen rajtam kívül. Senkiben. Ezt csak úgy finoman jegyzem meg"

- ezt Karácsony Gergely nyilatkozta pár nappal ezelőtt a Magyar Hangnak.

"A Jobbik 2019-ben sem támogatott, akkor sem voltak benne az együttműködésben, kerületi szinten talán igen. Tudomásul veszem ezt a döntést." -így reagált a főpolgármester arra, hogy a Jobbik már biztosan nem benne látja Budapest jövőjét.

Ráadásul Karácsony Gergely legfőbb szövetségese is látszólag elbizonytalanodott. Korábban az MSZP azt mondta: feltételekkel áll be a jelenlegi városvezető mögé. Kunhalmi Ágnes egy háttérbeszélgetésen viszont most már azt mondta:

"Hivatalos döntésünk még nincs Karácsony Gergelyről.”

Karácsony Gergely pozícióját tovább gyengíti az is, hogy erre a hétre össze kellett volna állnia az általa megálmodott budapesti összefogásnak. Azonban ez nem történt meg. Most azzal védekezett, hogy ő őszre ígérte az összeborulást, és még ősz van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-1-re győzött a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén, sikerével pedig átvette a vezetést a tabellán.
Visszaéltek Marco Rossi képével

Visszaéltek Marco Rossi képével

Egy Tisza-párti politikus kampányfotóján tűnt fel a válogatott mestere, aki nem gondolta, hogy ez lesz a mindennapos rutinnak számító szurkolói fotózkodásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!