2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sötétségben, fényben - Útközben Csender Leventével 03:00

Belföld

Tovább folytatja az autósok üldözését Karácsony Gergely

Újabb fővárosi fejlesztés nehezíti az autósok életét Budapesten. A baloldali városvezetés most a korábban 6 sávos Üllői úton vett el 1-1 sávot az autósoktól, azért hogy védett kerékpáros részt alakítsanak ki. Az újítás miatt az autóval közlekedők felháborodtak, közlekedési szakértők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy a kihelyezett bóják valójában nem védik meg a kerékpárosokat.

  • Tovább folytatja az autósok üldözését Karácsony Gergely

Telített autós sávok, és üres kerékpár utak. Így nézki most Budapest egyik legforgalmasabb útvonala az Üllői út.

Karácsony Gergely néhány napja jelentette be közösségi oldalán, hogy a Váci úton már korábban létrehozott mintára a Üllői úton is védett kerékpársávokat alakítanak ki. Így az autósok most 3-3 sáv helyett csupán kettőt kettőt használhatnak csak, de az útnak vannak olyan szakaszai is, ahol az újítás miatt csupán 1 sáv maradt.

A védett kerékpár sávokkal Karácsony Gergely ismét magára haragította az autós közösséget a megkérdezettek többségének ugyanis nem tetszik ez a megoldás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!