2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Tovább apad az MSZP tagsága

Tovább apad az MSZP tagsága. A politikusait sorra veszítő pártból legutóbb a szocialisták kaposvári önkormányzati képviselője távozott.

  • Tovább apad az MSZP tagsága

Pintér Attila, az MSZP helyi szervezetének volt elnöke kilépését azzal indokolta, hogy volt pártja már rég nem olyan, mint egykor, és nem olyan, mint amilyennek látni szeretné. Az egykori kormánypárt eróziója megállíthatatlan.

Folyamatosan kulcsemberek távoznak a szervezetből. Kilépett már Molnár Gyula egykori párt-elnök, Ujhelyi István Európai parlamenti képviselő, de távozott már Mesterházy Attila volt miniszterelnök-jelölt is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!