2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 22:50

Belföld

Történhet bármi, Csányi terve nem változik

A devizahiteles-perek kimenetele és a területalapú támogatások csökkentése sem befolyásolja Csányi Sándort az általa létrehozott alapítvány célkitűzésében.

Az OTP-vezér 2014-ben negyven fővel emelné a támogatott hátrányos helyzetű tanulók létszámát, hosszú távon pedig ezerre növelné. A szervezet 10 éves kortól az egyetemi diploma megszerzéséig segíti anyagiakkal és differenciált képzés biztosításával a tehetséges gyerekeket.

„Akkor sem, ha devizahiteles-perek lesznek, akkor sem, ha a területalapú támogatások a mezőgazdaságban csökkennek, akkor sem változik a tervem: megpróbáljuk az ezer gyereket elérni, és az alapítvány létszámát ennek megfelelően évről évre, folyamatosan növelni” – fogalmazott Csányi Sándor, a Csányi Alapítvány alapítója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!