2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Tordai Bence szerint semmilyen konfliktus nincs a háttérben az ellenzéknél + videó

Donáth Anna múlt héten Gyurcsány Ferencékkel a nyilvánosság előtt próbált konfrontálódni, miközben a háttérben a Momentum sok helyen már az önkormányzati választásokra készülve egyezkedik a DK-val. A párt EP-képviselője most a többi pártnak is üzent - írja a Magyar Nemzet.

  • Tordai Bence szerint semmilyen konfliktus nincs a háttérben az ellenzéknél + videó

„Ha egy párt elveszti a választóit, akkor elveszti a létezésének értelmét, függetlenül attól, hogy van-e parlamenti frakciója, vagy sem” – ezt nyilatkozta Donáth Anna a Telexnek, amiről korábban már mi is beszámoltunk.

Valószínűleg a momentumos politikus akkor még nem ismerte a legfrissebb közvélemény-kutatás eredményét, amely alapján pártja olyannyira mélyponton van, hogy a teljes lakosság körében mért népszerűsége öt százalék, ami azt jelenti, hogy éppen csak bejutnának az Országgyűlésbe - írja cikkében a Magyar Nemzet.

A Momentum háza táján azonban valamit mégiscsak érzékelhettek, hiszen a „kordonbontásos” karakterépítésük zsákutcának bizonyult, ezért próbálkozhatnak most azzal, hogy a sajtón keresztül üzengetnek a többi ellenzéki pártnak. Ezt a kommunikációs trükköt azonban a legtöbb ellenzéki párt hiteltelennek tartja.

Ungár Péter, az LMP társelnöke azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy pont kedden volt egy olyan kerületi tárgyaláson, ahol a Momentum már meg is egyezett a DK-val. A politikus szerint ez olyan szintű önellentmondás, amibe bele kellene remegnie a földnek.

Tordai Bence, a Párbeszéd társelnöke pedig azt mondta, hogy nem vette magára a Momentum szavait, sőt folyamatosan beszélgetnek a Momentum politikusaival, szavai szerint remek formában van a köztük lévő kommunikáció.

A Jobbik frakcióvezetője, Lukács László szerint akkor lenne hiteles a Momentum, ha nem központi pártérdeket tartanának szem előtt.

Hollik István a Magyar Nemzet kérdésére válaszolva műbalhénak és figyelemelterelésnek minősítette a Momentum viselkedését. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra is emlékeztetett, hogy a baloldal legerősebb pártja továbbra is a DK, tehát a politikának azon a térfelén Gyurcsány Ferenc a főnök és az fog történni, amit ő mond.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!