2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Bayer show 14:00

Belföld

Donáth Anna a többi kis baloldali pártnak üzenhetett + videó

Nem önkritikát gyakorolt, hanem politikai ellenfeleinek üzent Donáth Anna, amikor azt mondta: ha egy párt elveszti a választóit, akkor elveszti létezésének értelmét - jelentette ki a Nézőpont intézet elemzője. Mindeközben a Momentum népszerűsége féléves mélyponton van - derül ki a Republicon intézet felméréséből.

  • Donáth Anna a többi kis baloldali pártnak üzenhetett + videó

Mi is írtunk róla, hogy a Momentum népszerűsége nagyot zuhant az elmúlt fél évben, 5 százalékra csökkent a teljes népesség körében - közölte a Republicon intézet, náluk a Fidesz-KDNP továbbra is 29 százalékon áll. A DK támogatottsága változatlanul 12 százalék, őket követi a Mi Hazánk 7 százalékkal.

A többi kis baloldali pártnak üzenhetett Donáth Anna. A Momentum európai parlamenti képviselője azt mondta a Telexnek: ha egy párt elveszti a választóit, akkor elveszti a létezésének értelmét, függetlenül attól, hogy van-e parlamenti frakciója, vagy sem.

Hozzátette: ha van parlamenti frakciója, akkor van pénze ahhoz, hogy a díszlet megmaradjon. 

A Nézőpont Intézet elemzője szerint Donáth Anna, a Telexnek adott interjújában nem önkritikát gyakorolt, hanem a többi lemorzsolódni látszó pártot méltatta.

Rotyis Bálint szerint a kisebb ellenzéki pártok már az eltűnés határán vannak. Az elemző szerint nekik a jövő évi választás lehet utolsó mert már az 5 %-os küszöb átlépése is nagyon komoly kihívást jelent.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!