2020. március 28.,
szombat, Gedeon, Johanna napja

Tommy Robinson: Európa legerősebb vezetője Orbán Viktor

Hír TV

2019. május 22., szerda 11:37

Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője, ő védelmezi Európát - jelentette ki Tommy Robinson Varga-Bíró Tamásnak, a Pesti Srácok publicistájának adott exkluzív interjújában. Az interjú a Pesti Srácok hírportálon jelent meg.

Tommy Robinsont egy éve azért zártak börtönbe Nagy-Britanniában, mert nőket és kislányokat erőszakoló muszlimok bírósági tárgyalásáról akart tudósítani. A videón elmondta, hogy most minden korábbinál nagyobb szükség van arra, hogy Magyarország és a V4-ek megvédjék a kontinenst az inváziótól.

Hangsúlyozta, mára Orbán Viktor jól csengő név lett az Egyesült Királyságban, pedig évekkel ezelőtt még senki nem tudta, ki Magyarország vezetője.

“Mostanra viszont Orbán Viktor megmutatta és bebizonyította, hogy Európa legerősebb vezetője. Évekkel ezelőtt még Salvini is szélsőségesnek számított az európai politikai palettán, de ahogy közben a körülmények és az emberek véleménye megváltozott, ő lett Európa egyik erős embere. Ezeknek a pártoknak és embereknek, akik így gondolkodnak, akik politikájukkal az embereket képviselik és nem a nagy cégeket és az uralkodó elitet, nekik mid össze kell fogniuk. Bizalomra ad okot, hogy egyesek már most így tesznek”

– jelentette ki Tommy Robinson. Véleménye szerint nagy változásra van szükség Brüsszelben, mert jelenleg az unióban diktatúrát látni, ahol nem akarják meghallgatni az egyes országok aggodalmait.

 

PestiSrácok - Hír TV