2020. július 5.,
vasárnap, Emese, Sarolta napja

Tömegverekedés tört ki a gyáli piacon

,

2014. február 16., vasárnap 18:02, frissítve: kedd 12:18

Tömegverekedés volt reggel az egyik gyáli piacon. Két árus veszett össze egy standon, majd egymásnak estek. A verekedéshez később családtagok is csatlakoztak. Hét embert kellett kórházba vinni.

Asztallábak és vasrudak. Ezekkel az eszközökkel ütötte egymást a két társaság. Vasárnap reggel verekedtek össze. Az esetet több árus is látta, de a Hír TV-nek nem akartak nyilatkozni.

 

 

– A helyen vesztek össze, ennyit tudok csak.
Ön mit látott pontosan az egészből?
– A nagy dulakodást meg a véres fejeket.

A szemtanúk azt mondták: az egyik árus a másik standja elé pakolta ki portékáját, a két férfi ezért veszett össze. „Ez az igazság, az, hogy az öreg úr elé akartak bepakolni.”

A verekedéshez az árusok családtagjai és a barátok is csatlakoztak.

– Három mentőkocsit kellett riasztanunk a helyszínre, összesen heten sérültek meg, öt férfi és két nő. Jellemzően fejsérülést, vérző fejsebeket, zúzódásokat szereztek. A helyszínen sebellátást, fedőkötést kaptak, ezután mindannyiukat további vizsgálatra kórházba vittük – nyilatkozta az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.

A rendőség garázdaság miatt indított eljárást.

– Tisztázni kell a körülményeket. Nem mindegy ilyenkor az sem, hogy a verekedés puszta kézzel vagy eszközökkel történik. Kihallgatások, illetve adott esetben szembesítések keretében tisztázza majd a rendőrség a körülményeket – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség a verekedés többi résztvevőjét még keresi.

Forrás: Hír TV