2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Tömegverekedés tört ki a gyáli piacon

Tömegverekedés volt reggel az egyik gyáli piacon. Két árus veszett össze egy standon, majd egymásnak estek. A verekedéshez később családtagok is csatlakoztak. Hét embert kellett kórházba vinni.

Asztallábak és vasrudak. Ezekkel az eszközökkel ütötte egymást a két társaság. Vasárnap reggel verekedtek össze. Az esetet több árus is látta, de a Hír TV-nek nem akartak nyilatkozni.

 

 

– A helyen vesztek össze, ennyit tudok csak.
Ön mit látott pontosan az egészből?
– A nagy dulakodást meg a véres fejeket.

A szemtanúk azt mondták: az egyik árus a másik standja elé pakolta ki portékáját, a két férfi ezért veszett össze. „Ez az igazság, az, hogy az öreg úr elé akartak bepakolni.”

A verekedéshez az árusok családtagjai és a barátok is csatlakoztak.

– Három mentőkocsit kellett riasztanunk a helyszínre, összesen heten sérültek meg, öt férfi és két nő. Jellemzően fejsérülést, vérző fejsebeket, zúzódásokat szereztek. A helyszínen sebellátást, fedőkötést kaptak, ezután mindannyiukat további vizsgálatra kórházba vittük – nyilatkozta az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.

A rendőség garázdaság miatt indított eljárást.

– Tisztázni kell a körülményeket. Nem mindegy ilyenkor az sem, hogy a verekedés puszta kézzel vagy eszközökkel történik. Kihallgatások, illetve adott esetben szembesítések keretében tisztázza majd a rendőrség a körülményeket – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség a verekedés többi résztvevőjét még keresi.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!