2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Belföld

Tizenkét autó karambolozott az M3-ason

Országszerte több baleset is történt a csúszós utakon reggel. Budapesten, az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán – több balesetben – összesen tizenkét kocsi ütközött össze.

Sorozatosak voltak reggel a balesetek országszerte a csúszós utakon. Budapesten is több karambol volt, az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán órákig torlódás volt a balesetek miatt.

– Több közúti közlekedési baleset is történt ma hajnalban és a reggeli órákban Budapesten. Fél 6 körül négy személyautó ütközött össze a Rákóczi hídon, a balesetben senki nem sérült meg. Reggel negyed 7-kor az M3-as autópálya bevezető szakaszán, több balesetben összesen tizenkét személygépkocsi ütközött össze. Itt egy fő sérült – tájékoztatott a BRFK szóvivője. – Nem sokkal később a 3. kerületben, a Mozaik utca és a Jégtörő utca kereszteződésénél két személyautó frontálisan ütközött. Az elsődleges adatok szerint az egyik autó egy sószóró járművet előzött, melynek következtében összeütközött a vele szembe haladó másik autóval. A balesetben két fő sérült, ők az autók vezetői voltak, a forgalomban egyébként nem volt fennakadás. 9 óra 20 perc körüli időben a 14. kerületben a Thököly és a Szabó József utca kereszteződésében egy busz és egy személyautó ütközött – tudatta Dudás-Kanyog Andrea.

Győrtelek közelében árokba csapódott egy kocsi éjszaka. Az autó Fehérgyarmatról Győrtelekre tartott, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett. Egy kanyarban kicsúsztak és a kocsi az árokban landolt, majd felborult. Öten ültek az autóban, három embert vittek a mentők kórházba.

Kocsordon is a csúszós út és a gyorshajtás vezetett balesethez. Egy fiatal férfi egy kanyarban csapódott szalagkorlátnak autójával. A rendőrség adatai szerint a megengedett 30 kilométer per óra helyett 60 kilométer per órás sebességgel hajtott. A járműben egyedül utazó férfi sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!