2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Tóbiás: A kormány működési elve a háború, címere a stadion

Álságos a magyar kormány, hiszen a rekonstruált Kossuth téren nem jutott hely Szent Istvánnak, IV. Bélának, Széchenyinek és József Attilának.

Mindezt a Kossuth téri József Attila-szobor képével a háttérben mondta el Tóbiás József. Az MSZP országos elnöke augusztus 20-i ünnepi beszédében azt is hangoztatta, hogy a mai Magyarország díszleteiben, reprezentációiban avítt, hamis, és egy történelemtorzító értékdiktatúrát jelenít meg. Hozzátette azt is: a kormány lebontja a jogállamot, a fékek és ellensúlyok rendszere helyett a vezérelvet választja.

– Ma egy olyan államban élünk, amely demokratikus, polgárait alattvalóknak tekinti, kisajátítja a hatalmat. Ez az állam megvonja a polgáraitól a modern, európai, nyugatias élet lehetőségét. Ennek az államnak az önkény, az államkapitalizmus, a rendiség a sajátja. Működési elve a háború, címere a stadion – mondta Tóbiás József.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!