2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:00

Belföld

Többször felakasztották, vasalóval megégették a nőt – a kislány is látta

Vádat emelt a Békés Megyei Főügyészség az ellen a két férfi és egy nő ellen, akik 2011-ben halálra kínozták velük élő barátjukat Battonyán.

A 25 éves nőt 2007 óta kínozták, többször felakasztották, vasalóval égették, kitörték fogait és tűt szúrtak a körme alá. A holttestet végül családi házuk udvarán ásták el. A vádirat szerint a két férfi uralkodási vágyból, a nő pedig féltékenységből bántalmazta a velük együtt élő nőt.

„Külön tragikus az esetben, hogy a sértett kínzásának sokszor szemtanúja volt az első- és harmadrendű vádlottak közös kislánya is, akit emiatt súlyos trauma ért” – nyilatkozta Futó Sándor, a Békés Megyei Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!