2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 09:05

Belföld

Többórás várakozásra kell készülni a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

Többórás várakozásra kell készülni a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. A személyautóval Szerbiába tartóknak három, a Magyarországra érkezőknek pedig négy órát kell vesztegelniük. Hétvégén a röszkei közúti átkelő ugyanis csak belépésre használható - közölte a rendőrség. Intenzív a forgalom az ásotthalmi közúti átkelőnél is, ahol mindkét irányban kétórás a várakozás. A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Az utazók a határ-átkelőhelyek nyitva-tartásáról, illetve az ott várható várakozási időkről bővebben a police.hu oldalon tájékozódhatnak.

  • Többórás várakozásra kell készülni a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!