2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Több száz programmal készül a Kultúrházak Éjjel-Nappal rendezvénysorozat

Idén február 14-e és 16-a között tartják a Kultúrházak Éjjel-Nappal rendezvénysorozatot. Táncházak, táncoktatás, népzenei foglalkozás, koncertek, baba-mama torna és még számos egyéb kulturális program várja az érdeklődőket országszerte. A kultúráért felelős államtitkár elmondta, az eseménysorozatnak a korábbi évekhez hasonlóan idén is három kiemelt helyszíne lesz: Budafok, Soltvadkert és Patak. A rendezvény egyik fő célja az értékteremtés és a közművelődés népszerűsítése.

  • Több száz programmal készül a Kultúrházak Éjjel-Nappal rendezvénysorozat

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!