2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Több száz millió forintnyi támogatás érkezett Karácsony mozgalmának számlájára is

Karácsony Gergely csúnyán lebukott - összegzi a Magyar Nemzet. Újabb titkos adatokat oldottak fel, amelyből kiderült, milyen úton jutott külföldi pénz a balliberális oldalhoz, egyebek mellett választási kampányra. Karácsony Gergely korábban azt állította: ő semmit sem tud a mozgalma finanszírozásáról, de most fény derült arra, több száz milliót kapott külföldről a 99 Mozgalom.

  • Több száz millió forintnyi támogatás érkezett Karácsony mozgalmának számlájára is

A Nemzeti Információs Központ újabb titkos adatokat oldott fel. Az 52 oldalas jelentés rámutat, hogy egyértelműen a kampányra küldték a guruló dollárokat, voltak akik készpénzben fizettek be százmilliós tételeket. A jelentés kitért arra is, hogy a Karácsony Gergely által alapított 99 mozgalom a DatAdattól összesen 616 millió forint értékben rendelt szolgáltatást.

"A 99 mozgalom is érintett tehát Karácsony Gergely az egyik legfontosabb főszereplő és Karácsony Gergely is ismét egy hazugságon lett kapva, hiszen látszódik, hogy amit mondott az elmúlt időszakban az elmúlt években akár a 99 mozgalom finanszírozásáról akár a balliberális oldalnak a finanszírozásáról ez mind hazugság volt nem meglepő, hogy Karácsony Gergely továbbra sem hajlandó kéttípusú sajtótermékekkel szóba állni" - mondta Deák Dániel, a 21. Század Intézet elemzője.

A Nemzeti Információs Központ főigazgatója azt írta: a DatAdat csoporthoz személyi kör már a 2014-es választások alkalmával is feltűnt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!