2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Több mint 10 éve lehet kenőpénzért bejutni az elitiskolába

Tovább dagad az iskolai vesztegetési botrány.

  • Több mint 10 éve lehet kenőpénzért bejutni az elitiskolába

Kiderült, hogy több alkalommal fizettek félmillió forint kenőpénzt a szülők, azért, hogy azok a diákok is felvételt nyerjenek az iskolába, akiknek a felvételin sikertelen lett az írásbeli vizsgájuk.

A Metropol kiderítette, hogy az igazgató és iskolához tartozó alapítvány vezetője működteti a korrupt beiskoláztatást, akik a pénzes szülők gyerekei számára szabad iskolai helyeket tartanak fenn. Az Eötvös gimnázium igazgatója aki erősen érintett az ügyben - kerülte a válaszadást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!