2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Több hónapnyi fogházbüntetés az árvízi tolvajoknak

Több hónapnyi fogházbüntetést kapott az a két fiatalkorú, akik egy olyan áramfejlesztőt loptak el Dunaalmáson, amely az árvízi védekezést segítette.

Az elsőrendű vádlottra hat, a másodrendűre nyolc hónap fogházbüntetést szabott ki a bíróság. Az aggregátor felvásárlóját 10 hónap börtönre ítélték, valamint korábbi, 1 éves felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie. A negyedrendű vádlottat bűnpártolás miatt találták bűnösnek, őt 4 hónap fogházra ítélték, 2 évre felfüggesztve. Az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!