2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Több ezer magyar állampolgár áll ki Bagdy Emőke mellett

Már több ezer magyar állampolgár írta alá azt a petíciót, melyben kiállnak Bagdy Emőke mellett. A pszichológust pályatársai azután támadták meg és nevezték szakmaiatlannak, miután a Meseország mindenkié című könyvről úgy nyilatkozott: a korai érzékenyítés veszélyes a gyerekekre.

  • Több ezer magyar állampolgár áll ki Bagdy Emőke mellett

Dúró Dóra megsemmisítette azokat a mesekönyveket, amelyek szerinte homoszexuális propagandát is tartalmaznak.

Bagdy Emőke szakmai kritikát fogalmazott meg a botrányt kavaró mesekönyvről, amiben felhívta a figyelmet az óvódáskori érzékenyítés káros hatásaira. Ezt követően a szakember véleményét több mint ezer kollégája petíció formájában kritizálta és szakmaiatlannak nevezte.

A klinikai szakpszichológus nyílt levélben válaszolt a támadásokra, melyben kifejtette, 3 és 6 éves kor között a gyermek azt fogadja be, amit a környezete kínál, mivel kritikai érzéke még nincs. Bagdy Emőke hozzátette: a támadások oka az, hogy kiállt a gyermekek egészséges fejlődéséért.

A kereszttűzbe került szakember mellett támogató petícióval állnak ki a magyar állampolgárok, melyet eddig már több ezren írtak alá.

Bagdy Emőke kiállását a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke is elismerte.

Korábban Csepel kormánypárti polgármestere kitiltotta a kerület óvodáiból a mesekönyvet.

Kapcsolódó tartalmak:

A pszichológusok árulása

Bagdy Emőke reagált az őt ért vádakra

Mezőkövesd polgármestere is betiltotta a Meseország mindenkié című könyvet

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!