2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

Több ezer magyar állampolgár áll ki Bagdy Emőke mellett

Már több ezer magyar állampolgár írta alá azt a petíciót, melyben kiállnak Bagdy Emőke mellett. A pszichológust pályatársai azután támadták meg és nevezték szakmaiatlannak, miután a Meseország mindenkié című könyvről úgy nyilatkozott: a korai érzékenyítés veszélyes a gyerekekre.

Dúró Dóra megsemmisítette azokat a mesekönyveket, amelyek szerinte homoszexuális propagandát is tartalmaznak.

Bagdy Emőke szakmai kritikát fogalmazott meg a botrányt kavaró mesekönyvről, amiben felhívta a figyelmet az óvódáskori érzékenyítés káros hatásaira. Ezt követően a szakember véleményét több mint ezer kollégája petíció formájában kritizálta és szakmaiatlannak nevezte.

A klinikai szakpszichológus nyílt levélben válaszolt a támadásokra, melyben kifejtette, 3 és 6 éves kor között a gyermek azt fogadja be, amit a környezete kínál, mivel kritikai érzéke még nincs. Bagdy Emőke hozzátette: a támadások oka az, hogy kiállt a gyermekek egészséges fejlődéséért.

A kereszttűzbe került szakember mellett támogató petícióval állnak ki a magyar állampolgárok, melyet eddig már több ezren írtak alá.

Bagdy Emőke kiállását a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke is elismerte.

Korábban Csepel kormánypárti polgármestere kitiltotta a kerület óvodáiból a mesekönyvet.

Kapcsolódó tartalmak:

A pszichológusok árulása

Bagdy Emőke reagált az őt ért vádakra

Mezőkövesd polgármestere is betiltotta a Meseország mindenkié című könyvet

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Füstös szobákban zajlik az egyezkedés Gyurcsány és Márki-Zay között

Gyakorlatilag titokban, a sajtó előzetes tájékoztatása nélkül találkozott Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter – derült ki a DK-elnök Facebook-bejegyzéséből. 2021. október 19.

Létrejött a Szövetség a Közjóért szervezet

Szánthó Miklós elmondta az újonnan megalakult szervezet célja, hogy a szuverén államok által irányított Európát képviselje. 2021. október 19.

Itthon kedvezőbb a járványügyi helyzet, mint a környező országokban

Jelenleg 999 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 144-en vannak lélegeztetőgépen. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Szakács László: Mi tematizáljuk most a közbeszédet

Véget ért az ellenzéki előválasztás. Gyurcsány Ferenc szerint a Demokratikus Koalíció lett az előválasztás győztese. Ki fog irányítani, ki fogja kimondani a döntő szót? Vendégünk Szakács László, az MSZP-frakció országgyűlési képviselője volt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!