2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Tízmilliókból hirdeti a főváros, hogy nincsen pénze

Karácsonyéknak még mindig a vállalkozásokat terhelő iparűzési adó csökkentése fáj. Most kampányt indítottak ellene, épp aznap, amikor kiderült: milliárdokat bukik a főváros azért, mert elszúrták a reklámtendert - írja a Mandiner.

  • Tízmilliókból hirdeti a főváros, hogy nincsen pénze

„Látványos közterületi kampányba kezdenek Karácsonyék” – adta hírül a 24.hu hétfőn. Mint írták: egy városházi forrásuk szavaival élve „az egész várost beterítő” kampányt indít hétfőn a fővárosi önkormányzat, amelynek célja, hogy „felhívja a figyelmet arra, véleményük szerint alapvető közszolgáltatások kerülhetnek bajba”

Vagyis a vállalkozásokat terhelő, helyi iparűzési adó csökkentése miatt

a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat az alapvető közszolgáltatások leállításával riogatja a budapestieket.

A portál szerint a Fővárosi Önkormányzat „üzenetei” olvashatók lesznek plakátokon, padlómatricákon, kukákon, üvegfelületeken, de a főváros hétfőtől egy új honlapot is indít ugyanezen célból.

A 24.hu tájékoztatása szerint

a kampány összkiadása 22 millió forint,

ami a gyártás, a kihelyezés és a digitális hirdetések költségeit is magában foglalja.

Vagyis a főváros tízmilliókból hirdeti, hogy nincsen pénze.

A Mandiner korábban arról is írt, milliós év végi jutalmat kaptak a fővárosi tanácsadók Karácsonytól. A főpolgármester ugyanis összesen huszonkilenc millió forintot fizetett ki jutalmakra a városvezetők mellett dolgozó munkatársaknak egy nappal azután, hogy online sajtótájékoztatóján arra kérte a budapesti vállalkozásokat, hogy ha tehetik, fizessék be az iparűzési adó teljes összegét, mert a gazdaság szereplői számára is fontos, hogy a fővárosi közszolgáltatások ne sérüljenek egy ilyen vészterhes időben.

Ráadásul éppen azon a napon indít kampányt a főváros arról, hogy nincsen pénze, amely napon kiderült, hogy milliárdokat bukik a főváros a Karácsonyék által elszúrt reklámtender miatt.

mandiner.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!