2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Teli van életveszélyes erkélyekkel Budapest: 10 perc alatt 7 omladozót számoltunk össze

2 éve alig van felújítási pályázat Budapesten, miközben rengeteg az életveszélyes erkély. Pedig évente történik olyan haláleset, ami az elkorródálódott erkély miatt történik. Az elmúlt két évben azonban a fővárosi kerületek többsége csak veszélyhelyzeti pályázatokat hirdet meg, épület- vagy homlokzatfelújításit elvétve.

Legutóbb a múlt héten vesztette életét egy 53 éves nő, aki egy harmadik emeleti lakás erkélyére ment ki rágyújtani, de a korláttal együtt kizuhant. Egy évvel korábban a József körúton történt hasonló halállal végződő tragédia. A Metropol utánajárt annak, hogy kinek a kötelessége az épületek biztonságos műszaki állapotának fenntartása, ha mulasztás történik, milyen kárigények merülhetnek fel és azok kit terhelhetnek. Utánanéztünk annak is, hogy milyen támogatások állnak rendelkezésre a társasházak számára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!