2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Tarlós: Szó sincs politikai időzítésekről

Hétfőtől ismét három sávon lehet autózni csúcsidőben az Árpád hídon Pest felé, közlekedési lámpákat programoznak át, hogy csökkentsék a dugókat, és sűrítik a szentendrei HÉV-járatokat is – többek között ezeket tartalmazza az a 18 pontos intézkedéscsomag, amelyet Tarlós István jelentett be, hogy könnyítsék a fővárosi építkezések miatt kialakult közlekedési nehézségeket.

A főpolgármester türelmet kért a fővárosiaktól. Hangsúlyozta, hogy például az 1-es villamos sínhálózatának felújításával, a Várbazár és a Ferenciek tere rekonstrukciójával Budapest húszéves adósságot törleszt. A forgalmi nehézségek ellensúlyozására jövőre nem tesznek javaslatot a jegyárak emelésére.

„Szó nincsen itt semmiféle politikai időzítésekről. Elmaradt előkészítések, álmodozások helyett egy kényszerhelyzetben kezdtük el elvégezni azokat a munkákat, amelyek elodázhatatlanok voltak, bár ezeknek az előkészítése, pénzügyi-műszaki előkészítése időt vett igénybe, és remélem, hogy amint ezek a munkák befejeződnek, ennek az eredményét már nem megszenvedni, hanem élvezni fogják a budapestiek” – mondta Tarlós István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!