2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

„Tarlós nyugodtan dől hátra, pedig Gyurcsány még el sem kezdett kavarni”

Megszavazta a hétvégén az LMP, hogy Puzsér Róbert főpolágmester-jelöltségét támogatják. Dull Szabolcs, az Index újságírója és Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak a Lapzárta vendégei.

  • „Tarlós nyugodtan dől hátra, pedig Gyurcsány még el sem kezdett kavarni”

Az Index újságírója szerint egyrészt meglepő, másrészt pedig egyáltalán nem váratlan, hogy az ökopárt beáll Puzsér Róbert mögé. Szerinte az LMP-s politikusok korábbi nyilatkozataiból lehetett erre számítani, ahogyan most már a Jobbik részéről is érkeznek hasonló megnyilvánulások. Az viszont, hogy kimondta a kongresszus, hogy hivatalosan bevállalják, annyiban érdekes, hogy Puzsér pont arra építi saját politikai imázsát, hogy ő az elittől, a rendszertől, a pártoktól független, réadésul első hivatalos jelölti nyilatkozatában – több más párt mellett – őket ostorozta. „Az LMP-nek el kell azon gondolkodnia, hogy akkor van egy olyan jelöltje, és annak kell dolgozni, aki éppen őt, meg a szervezetét szidja” – fogalmazott Dull Szabolcs.

Az ellenzék egyik legnagyobb handicapje, hogy nincsenek hiteles politikusaik, a handicap non plus ultarja, hogy a fővárosban sincsenek, ahol egyébként, a választási eredmények alapján az országos átlagnál kicsivel azért több esélyük lenne akár nyerni is bizonyos kerületekben, vagy akár nagyobb sikerrel próbálkozhatnának Tarlós István megszorongatásával, vélekedett a Lapzártában Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője. Szerinte Tarlós István most nyugodtan dől hátra, látva ezt a purparlét, pedig Gyurcsány Ferenc még el sem kezdett kavarni, „pedig az az igazi szórakozás, már ha lehet szórakozásnak nevezni az elvileg komoly történetet, amikor ő elkezd furkálódni”.

További részeltek a Lapzártában: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!