2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Tarlós értelmetlennek tartja a vitát

Mivel nincs biztosíték arra, hogy nem cserélik le Bokros Lajost is a főpolgármesteri versenyben, ezért nem látja értelmét, hogy leüljön vele vitázni – erről Tarlós István beszélt a Lánchíd Rádiónak.

A kormánypártok jelölte azt mondta, négy éve és most is az a célja, hogy minden budapestit képviselni tudjon főpolgármesterként.

– 25 év alatt kétségtelen, hogy hasonlót, legalábbis én, még nem láttam. Beazonosíthatatlan identitású jelölt az van, de baloldali az nincsen. A baloldali pártok logója a főpolgármesteri szavazólapon még csak ott sem lesz – fogalmazott Tarlós István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!