2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Tahónak nevezte a Hír TV riporterét a kamuvideós Korózs

Tudatosan csalt és hazudott Korózs Lajos – írja a Ripost. A portál megkereste az álmentősként elhíresült Németh Athinát, aki arról számolt be a lapnak, hogy a szocialista politikus tudatosan hamisította meg a vele készült interjút. Később hiába tiltakozott és könyörgött a nő, -ahogy fogalmazott- Korózsék elhajtották. A szocialista politikus elmenekült a Hír TV kérdései elől, a riportert pedig tahónak nevezte.

  • Tahónak nevezte a Hír TV riporterét a kamuvideós Korózs

A Ripost megtalálta Németh Athinát, aki úgy döntött, nem hallgat tovább. Állítja, hogy Korózs Lajos hazug és csaló módon megváltoztatta a vele készült beszélgetést.

Mint ismeretes, a nővel Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője készített néhány hónapja botrányos álinterjút az ágyfelszabadítások állítólagos áldozatairól. A nőt mentősként próbálták bemutatni, miután a videóban Korózs Lajos az Országos Mentőszolgálat Markó utcai állomása előtt kezdett beszélni róla.

Másnap azonban az OMSZ közölte, hogy a mentősként bemutatott nő soha nem szerepelt sem a szervezet, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában.

A magát becsapott áldozatnak tartó Németh Athina úgy döntött, nem hallgat tovább. Egyértelműen azt állítja, hogy

az MSZP politikusa szándékosan csalt és hazudott vele kapcsolatban. 

Őt csak felhasználták Korózsék, tudatosan meghamisították a szavait, hiszen soha nem állította, hogy mentős lenne az Országos Mentőszolgálatnál. Fogalma sem volt róla, hogy az Országos Mentőszolgálat bekerül majd a videóba.

Vele Korózs kávéházi környezetben vett fel egy interjút, amit később

a tudta nélkül meghamisítottak.

A nő csak a felvétel internetre kerülése után értesült arról, hogy a videóban Korózs úgy beszél róla, mintha ő főállású mentőtiszt lenne és odaáll az Országos Mentőszolgálat épülete elé.

„Amikor először láttam a videót és benne az Országos Mentőszolgálatot, azonnal tiltakoztam. Közöltem, hogy ez nem lesz jó, ez így hazugság, de erre az volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, és már feltette az internetre. Nálam akkor elszakadt a cérna.

Korózs pontosan tudta, hogy sosem dolgoztam a mentősöknél, tehát tudatosan hazudott.

Én az Országos Mentőszolgálatot az interjúban ki sem ejtettem a számon. De Korózs erőltette, az volt a válasza, hogy „hát csak nem harckocsi vitte haza a kórházból a betegeket”.

Amikor tiltakoztam Korózs bunkó módon elhajtott, hogy aztán én vigyem el a balhét – mondja a nő.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Ripost alapján Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!