2021. január 21.,
csütörtök, Ágnes napja

Tahónak nevezte a Hír TV riporterét a kamuvideós Korózs

Magyar Nemzet

2020. december 2., szerda 11:47

Tudatosan csalt és hazudott Korózs Lajos – írja a Ripost. A portál megkereste az álmentősként elhíresült Németh Athinát, aki arról számolt be a lapnak, hogy a szocialista politikus tudatosan hamisította meg a vele készült interjút. Később hiába tiltakozott és könyörgött a nő, -ahogy fogalmazott- Korózsék elhajtották. A szocialista politikus elmenekült a Hír TV kérdései elől, a riportert pedig tahónak nevezte.

A Ripost megtalálta Németh Athinát, aki úgy döntött, nem hallgat tovább. Állítja, hogy Korózs Lajos hazug és csaló módon megváltoztatta a vele készült beszélgetést.

Mint ismeretes, a nővel Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője készített néhány hónapja botrányos álinterjút az ágyfelszabadítások állítólagos áldozatairól. A nőt mentősként próbálták bemutatni, miután a videóban Korózs Lajos az Országos Mentőszolgálat Markó utcai állomása előtt kezdett beszélni róla.

Másnap azonban az OMSZ közölte, hogy a mentősként bemutatott nő soha nem szerepelt sem a szervezet, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában.

A magát becsapott áldozatnak tartó Németh Athina úgy döntött, nem hallgat tovább. Egyértelműen azt állítja, hogy

az MSZP politikusa szándékosan csalt és hazudott vele kapcsolatban. 

Őt csak felhasználták Korózsék, tudatosan meghamisították a szavait, hiszen soha nem állította, hogy mentős lenne az Országos Mentőszolgálatnál. Fogalma sem volt róla, hogy az Országos Mentőszolgálat bekerül majd a videóba.

Vele Korózs kávéházi környezetben vett fel egy interjút, amit később

a tudta nélkül meghamisítottak.

A nő csak a felvétel internetre kerülése után értesült arról, hogy a videóban Korózs úgy beszél róla, mintha ő főállású mentőtiszt lenne és odaáll az Országos Mentőszolgálat épülete elé.

„Amikor először láttam a videót és benne az Országos Mentőszolgálatot, azonnal tiltakoztam. Közöltem, hogy ez nem lesz jó, ez így hazugság, de erre az volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, és már feltette az internetre. Nálam akkor elszakadt a cérna.

Korózs pontosan tudta, hogy sosem dolgoztam a mentősöknél, tehát tudatosan hazudott.

Én az Országos Mentőszolgálatot az interjúban ki sem ejtettem a számon. De Korózs erőltette, az volt a válasza, hogy „hát csak nem harckocsi vitte haza a kórházból a betegeket”.

Amikor tiltakoztam Korózs bunkó módon elhajtott, hogy aztán én vigyem el a balhét – mondja a nő.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Ripost alapján Magyar Nemzet