2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Tagadja a gyurcsányi forgatókönyvet a DK szóvivője

A DK szóvivője tagadja, hogy Gyurcsány Ferenc forgatókönyve teljesült, amikor Falus Ferencet Bokros Lajosra cserélték.

Gréczy Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta: Falus az Együtt–PM jelöltje volt, ezért ők döntöttek a visszahívásáról is.

– Falus Ferenc, akit mi változatlanul nagyon tisztelünk és elismerünk, az Együtt–PM-nek volt jelöltje, az Együtt–PM döntött a visszahívásról, a DK elnöksége ezt tudomásul vette, és természetesen Bokros Lajost szakmai felkészültsége és demokrata mivolta alapján minden körülmények között támogatni tudjuk – mondta Gréczy Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!