2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

„Szundikálnak, látszik a Hadházy lukas zoknija – ez egy tragikomédia”

Az MTVA Székházában éjszakázott Szél Bernadett és Hadházy Ákos, Karácsony Gergely pedig úgy nyilatkozott, belső késztetésből szeretne főpolgármester lenni. Ezekről is szó volt a Lapzártában.

  • „Szundikálnak, látszik a Hadházy lukas zoknija – ez egy tragikomédia”

„Szánalmas” – így jellemezte a Hír TV stúdiójában az ellenzéki politikusok akcióját Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője. „Az elmúlt hetekben, vagy a korább időszakban látható, valóban érzékelhető ellenzéki mozgolódásnak, stílusváltásnak gyengére sikerült utózöngéje, mint hogy ha ennek hullámát meglovagolva még ők ketten, külön, a saját brandjüket szeretnék egy kicsit építgetni, és kitalálták, hogy ami egyszer sikerült, és bekerültek a hírekbe, sőt, a nemzetközi hírfolyamba, hála néhány különleges érdeklődésű nemzetközi médiumnak, az majd megint menni fog, de az, hogy ott szundikálnak a váróterembe, aztán a Hadházy Ákos leveszi a cipőjét, látszik a lukas zoknija, az egész történet egy tragikomédia lehet” – fejtette ki.

Bita Dániel, a 24.hu rovatvezetője szerint fontos, hogy az egész akciót honnan nézzük. „Ez egy reakció, és ami összességében évek óta a Magyar Televízióban történik, az maga is egy tragikomédia. Itt ülünk a Hír TV-ben, ami egy magántelevízió, vagy éppen egy átalakulásban lévő folyamat, amit itt történik, de különböző nézetrendszerű emberek beszélgetnek egymással, ez az ami köztévében egyáltalán nem történik meg évek óta, noha valamennyire még is csak a dolga lenne a köztelevíziónak, hogy nézeteket ütköztessen” – húzta alá az újságíró a Lapzártában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Az amerikai tanácsadók miatt szavazza le a baloldal a békepárti javaslatot a Parlamentben?
Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen hallgatási pénz fizetésének ügyében helyi idő szerint csütörtökön New Yorban - erősítette meg a volt elnök ügyvédje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!