2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Élet a türbe árnyékában

Következik:

Radar 04:00

Belföld

„Szundikálnak, látszik a Hadházy lukas zoknija – ez egy tragikomédia”

Az MTVA Székházában éjszakázott Szél Bernadett és Hadházy Ákos, Karácsony Gergely pedig úgy nyilatkozott, belső késztetésből szeretne főpolgármester lenni. Ezekről is szó volt a Lapzártában.

„Szánalmas” – így jellemezte a Hír TV stúdiójában az ellenzéki politikusok akcióját Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője. „Az elmúlt hetekben, vagy a korább időszakban látható, valóban érzékelhető ellenzéki mozgolódásnak, stílusváltásnak gyengére sikerült utózöngéje, mint hogy ha ennek hullámát meglovagolva még ők ketten, külön, a saját brandjüket szeretnék egy kicsit építgetni, és kitalálták, hogy ami egyszer sikerült, és bekerültek a hírekbe, sőt, a nemzetközi hírfolyamba, hála néhány különleges érdeklődésű nemzetközi médiumnak, az majd megint menni fog, de az, hogy ott szundikálnak a váróterembe, aztán a Hadházy Ákos leveszi a cipőjét, látszik a lukas zoknija, az egész történet egy tragikomédia lehet” – fejtette ki.

Bita Dániel, a 24.hu rovatvezetője szerint fontos, hogy az egész akciót honnan nézzük. „Ez egy reakció, és ami összességében évek óta a Magyar Televízióban történik, az maga is egy tragikomédia. Itt ülünk a Hír TV-ben, ami egy magántelevízió, vagy éppen egy átalakulásban lévő folyamat, amit itt történik, de különböző nézetrendszerű emberek beszélgetnek egymással, ez az ami köztévében egyáltalán nem történik meg évek óta, noha valamennyire még is csak a dolga lenne a köztelevíziónak, hogy nézeteket ütköztessen” – húzta alá az újságíró a Lapzártában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!