2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

"...sírjuk felett száz virág..."

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Szolnokon is beindult a Zöld Busz Program

Magyarország 2050-re szeretné elérni a teljes klímasemlegességet. Ennek érdekében tavaly februárban fogadta el a kormány a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervet, amely nyolc pontban foglalja össze a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében meghozott döntéseket. Ennek egyik eleme, hogy a következő tíz évben minél több elektromos autóbusz álljon a közösségi közlekedés rendelkezésére. A Zöld Busz Program során az ország nagyvárosaiban egy hónapon keresztül ingyen használhatják az utasok az elektromos buszokat. Szolnokon ezen a héten kezdte tesztútját a zöldbusz.

  • Szolnokon is beindult a Zöld Busz Program

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!