2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Szolnok kétszáz bajba jutottnak tud átmeneti otthont nyújtani

Szolnokon, valamint a szolnoki járáshoz tartozó kistelepüléseken is várják az ukrajnai harcok elől menekülők megsegítésére szánt adományokat: tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodó-szereket, ruhaneműt, mindent, ami könnyebbé teszi a háború miatt az otthonuk elhagyására kényszerülő menekültek életét. Szolnok polgármestere bejelentette: a város kétszáz bajba jutottnak tud átmeneti otthont nyújtani.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Megújul a budapesti vízhálózat

Megújul Budapest vízhálózata - jelentette be a főpolgármester közösségi oldalán. Karácsony Gergely közölte: a felújítás már a megvalósítási fázisba lépett, amelynek keretein belül jövőre jelentősen megújul Budapest vízhálózata. A projekt 85 százalékát uniós forrásból fedezik
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!