2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Szobrot emelne Göncz Árpádnak a Vérhalom téren Őrsi Gergely

A II. kerületi szocialista polgármester pár nappal ezelőtt az LMBTQ-mesekönyvből akart felolvasni gyerekeknek - írja a mandiner.hu.

  • Szobrot emelne Göncz Árpádnak a Vérhalom téren Őrsi Gergely

„Öt éve köszönt el tőlünk Göncz Árpád. Csodálatos személyisége, huncut pillantása még itt van velünk, s mi még nem tudunk és nem is akarunk tőle elszakadni, elköszönni.

Ezért is dolgozunk azon, hogy jövőre a Vérhalom téren, ami szelíd és nyugodt, mint Göncz Árpád és Zsuzsa asszony volt, az emlékükre és tiszteletükre egy páros szobor kapjon helyet” – írja közösségi oldalán Őrsi Gergely. Az egykori államfő 2015. október 6-án hunyt el, felesége idén júliusban távozott az élők sorából.

A II. kerület szocialista vezetője nemrég azzal került be a hírekbe, hogy beszáll a gyerekek érzékenyítésébe, és felolvas a gyerekeknek a nagy port kavart LMBTQ-mesekönyvből. Az egészből azonban nem lett semmi, mert – ahogyan az eseménnyel szemben petíciót indító CitizenGo közölte – a polgármester visszamondta a részvételt a mesematinén - olvasható a portálon.

mandiner.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!