2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:05

Belföld

Szó szerint megúszta a mobiltelefon, amit Magyar Péter a Dunába dobott

A rendőrség megtalálta a telefont, amit Magyar Péter a Dunába dobott – írta meg a Bors. A lap úgy tippeli, hogy a garázdaságot bizonyító felvételek lehetnek a készüléken.

  • Szó szerint megúszta a mobiltelefon, amit Magyar Péter a Dunába dobott

A Budapesti Rendőrfőkapitányság újabb közleményt adott a  Magyar Péter féle péntek hajnali botrány ügyében. A garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás.

Az Index megkeresésére most a következőt válaszolta a BRFK sajtóosztálya:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki.

A Bors azt írta, hogy a Ripost úgy tudja, hogy a telefont hosszas keresés után búvárok találták meg nem messze attól a helytől ahol a Lánchíd mellett a rakparton Magyar Péter a Dunába dobta. A készülék tárhelyén lévő felvételek bizonyítékul szolgálhatnak az eset tisztázásához. Úgy tudni, hogy a készüléket Magyar Péter azért vette el erőszakkal az egyik vendégtől mert felvételeket készített a politikus botrányos viselkedéséről. Odalépett hozzá, erőszakkal kicsavarta a kezéből és zsebre tette.

teljes cikk a Bors honlapján olvasható.

Fotó: Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kissé mérséklődik a hőség

Kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!