2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Szili: A gyáva az, aki a bizonyítékát nem tette ki

Szili Katalin továbbra is azt állítja, hogy nem volt köze az őszödi beszéd kiszivárogtatásához. A politikus a szegedi törvényszék helyett a kampányt választotta, ezúttal Püspökladányban járt, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnökeként.

„Ő a gyáva, hiszen ha őbenne lett volna kurázsi, akkor kiteszi azt a CD-t, amiről állandóan beszél, amit még senki nem látott. Én nagyon jól tudom, hogy soha életemben nem találkoztam Rózsa-Flores Eduardóval, azt is, hogy nem voltam a lakásán, házelnökként nem is lehettem. Egyébként pedig, ha valaki hazudik, az pontosan Szabó Bálint, ezt ő is tudja, hiszen ma lehetősége lett volna, hogy a bizonyítékaival előálljon. Én ebben a kérdésben már mindent elmondtam, 2006-tól, és ha még mindig valaki azt gondolja, ha valóban én lettem volna, hogy 2006 és 2009 között az a kormány nem göngyölítette volna föl, akkor bárki nagyon téved. Vannak olyanok, akik ebből tőkét akarnak most kovácsolni, egyszerűen szégyen. Én azt szeretném, hogyha a magyar bíróság ennek a kérdésnek pontot tenne a végére, és még egyszer mondom, a gyáva az, aki a bizonyítékát nem tette ki” – fogalmazott Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!