2021. augusztus 6.,
péntek, Berta, Bettina napja

Szijjártó Péter: Magyarországot nem lehet bokszzsákként püfölni

Hír TV

2019. március 3., vasárnap 21:19, frissítve: hétfő 07:43

Magyarország kormányának kötelessége az állampolgárok tájékoztatása arról, hogy a brüsszeli bürokrácia milyen terveket akar meghozni – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a Bayer show-ban.

Szijjártó Péter a kormány plakátkampányával kapcsolatban leszögezte: a nyugat-európai politikusoknak el kell fogadniuk, hogy nem lehet következmények nélkül kioktatni a közép-európai országokat.

Mi egy több, mint ezeréves államisággal rendelkező nemzet vagyunk, amellyel nem lehet csak úgy szórakozni. Ez láthatóan kimozgatja őket a komfortzónájukból, és hát nem értik, hogy miért van az, hogy egy Magyarországon meg merik mondani, hogy egyébként az Európai Bizottság mire készül. S Magyarországon meg merik mondani, hogy amit az Európai Bizottság végrehajt, mint migrációs politika, annak a kottáját Soros György állította összemondta az Echo TV-ben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Magyarország nem egy bokszzsák, amit lehet püfölni mindenféle következmény nélkül. Mi egy több mint ezeréves államisággal rendelkező ország vagyunk, amellyel nem lehet csak úgy szórakozni – jelentette ki az Echo TV Bayer show című műsorában Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a migránskártyákra is kitért, amellyel kapcsolatban veszélyre hívta fel a figyelmet, hiszen nem lehet tudni mennyi pénzt akarnak elvenni a tagállamoktól, hogy migránsoknak adhassák..

Mi világossá tettük, hogy Magyarország nem egy bokszzsák, amit lehet püfölni mindenféle következmény nélkül. Mi egy több mint ezeréves államisággal rendelkező ország vagyunk, amellyel nem lehet csak úgy szórakozni – emelte ki a külgazdasági és külügyminiszter.

Tekitse meg a teljes adást!