2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Szijjártó Péter beruházási megállapodásokat kötött Svájcban

Három svájci vállalattal kötött megállapodást Szijjártó Péter Svájcban. A külgazdasági és külügyminiszter kiemelte: a svájci beruházók nagyon fontos szerepet játszanak a magyar gazdaság újraindításában. Majdnem 900 svájci tulajdonosi hátterű vállalat működik Magyarországon akik több mint 33 ezer magyar embernek adnak munkát. Ők folyamatosan beruházásokat, fejlesztéseket hajtanak végre hazánkban. Szijjártó Péter szerint a britek elvesztését valamilyen módon kompenzálni kell és a nyugat-balkáni bővítés, valamint a Svájccal történő szoros együttműködés ennek nagy esélyét jelenti.

  • Szijjártó Péter beruházási megállapodásokat kötött Svájcban

,,A három svájci beruházás összesen 14 milliárd forint értékben jön létre Magyarországon. Ezáltal 220 új munkahelyet hoznak létre, részben a vasúti kocsi gyártás területén Szolnokon, részben a fogkrémtubusok gyártása területén Debrecenben, részben pedig új beruházásként a fogászatban használt kerámiaimplantátumok gyártása terén Székesfehérváron.''

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!