2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szigorúbb büntetés vár a szabályszegő vendéglátósokra

Jóval szigorúbb büntetésre számíthatnak azok a vendéglátóhelyek, amelyek a korlátozó intézkedéseket megszegve kinyitnak - ez derült a Magyar Közlönyben megjelent módosított rendeletből. Ha a rendőrség helyben fogyasztásról vagy illetéktelenek ott tartózkodásáról szerez tudomást, akkor első alkalommal 6 hónapra, újabb szabályszegés esetén 1 évre bezáratja a helyet. Annak üzemeltetőjét az ideiglenes bezárás idejére minden vendéglátó tevékenységtől eltiltják. Ha ennek ellenére mégis vendéglátói tevékenységen érik, akkor 1 milliótól 5 millió forinting büntethetik.

  • Szigorúbb büntetés vár a szabályszegő vendéglátósokra

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!