2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szigorú intézkedések közepette zajlik a tárgyalás + Videó

A kedden délelőtt 10 órakor elkezdődött tárgyaláson hirdet ítéletet a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla a fekete seregként elhíresült bűnszervezet ügyében.

A szökésben lévő Magyar Róbertet azzal vádolják, hogy 2003-ban megölette az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A maffiafőnöknek tartott Magyar Róbert 2010 januárjában szökött meg a házi őrizetből, azóta sem találják.

A tárgyaláson egyelőre még nem született ítélet, és azt is nehéz megjósolni, hogy szigorúbb, enyhébb, esetleg felmentő ítélet születik-e – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója.

A tárgyalás komoly biztonsági intézkedések mellett zajlik, a készenléti rendőrség egységei, tűzszerészek és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai is a helyszínen tartózkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!