2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Szigorú intézkedések közepette zajlik a tárgyalás + Videó

A kedden délelőtt 10 órakor elkezdődött tárgyaláson hirdet ítéletet a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla a fekete seregként elhíresült bűnszervezet ügyében.

A szökésben lévő Magyar Róbertet azzal vádolják, hogy 2003-ban megölette az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A maffiafőnöknek tartott Magyar Róbert 2010 januárjában szökött meg a házi őrizetből, azóta sem találják.

A tárgyaláson egyelőre még nem született ítélet, és azt is nehéz megjósolni, hogy szigorúbb, enyhébb, esetleg felmentő ítélet születik-e – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója.

A tárgyalás komoly biztonsági intézkedések mellett zajlik, a készenléti rendőrség egységei, tűzszerészek és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai is a helyszínen tartózkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!