2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szerződést bont az NFÜ az offshore cégekkel

Szerződést bont a Nemzeti Fejlesztési ügynökség az offshore hátterű cégekkel – jelentette be a szervezetet vezető Lázár János a Parlamentben.

Az ügynökségnél jelenleg is zajlik a nyertes pályázók átvilágítása: 46 ezer cég közül már 34 ezernél ellenőrizték a tulajdonosokat. Az NFÜ a lehívható 8200 milliárd forint uniós forrásból eddig 7800 milliárd sorsáról döntött.

„Utasításomra a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség miden vállalkozást megkeresett – 46 ezer eddigi győztest –, hogy nyilatkozzon, hogy offshore cég vagy nem. 34 ezren válaszoltak, a többiek válaszra sem méltattak bennünket. Október 26-án reggel nyilvánosságra fogjuk hozni, hogy ki nem válaszolt, és minden nem válaszoló pályázótól el fogunk állni. Azok a pályázatok, amelyeknél még válaszra sem méltatták a fejlesztési ügynökséget, el fogják veszíteni ezeket a forrásokat” – jelentette ki Lázár János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Venezuela magának követel, egy, a szomszédos Guyanához tartozó, olajban gazdag területet. Az amerikai hadsereg készenlétben áll, hogy beavatkozzon. Küszöbön áll egy újabb háború? Ezúttal Dél-Amerikában?Kis-Benedek József, biztonságpolitikai szakértő és Toldi Ottó, a Klímapolitikai intézet kutatásvezetője voltak a vendégeink. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!