2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Szerecsenmosdatás

Karácsony Gergely tovább mosdatja Máté Gábort. A főpolgármester a hvg.hu-nak adott interjúban arról beszélt, hogy nem tudja biztosan, hogyan kell jól kezelni a Katonában történt zaklatási ügyet, de szerinte a színház jól kezelte.

  • Szerecsenmosdatás

 

Karácsony szerint azért nem szabad büntetni a Máté Gábor vezette Katona József Színházat, mert ők megtették az első lépést. Vagyis, ha egy éves késéssel is, de mégiscsak nyilvánosságra hozták Gothár Péter rendező zaklatási ügyét.

A HVG a múlt héten írt meg részleteket a zaklatásról. A portál megtudta, tavaly decemberben a Jean d’ Arc főpróbáján érte abúzus az egyik színésznőt. A források szerint Gothár a színpadra lépés előtt hátulról megölelte a színésznőt, és megfogta a nemi szervét.

Az esetet nem a sértett, hanem az egyik szemtanú jelentette az igazgatónak, azonban erről más nem szerzett tudomást, mert Máté bizalmasan kezelte az információt.

A cikk azt is írja, hogy egy másik-nem művészi állományban lévő hölgynek pedig szexuális ajánlatot tett. A színház csak ezután az eset után indított hivatalos vizsgálatot Gothár ellen. 

Hír TV

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

A katasztrófavédelem azt ajánlja az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási helyzetről, az érvényben lévő meteorológiai riasztásokról a meteorológiai szolgálat honlapján, az aktuális útviszonyokról pedig a Magyar Közút információs portálján.
Fidesz: Az kiabál, akinek ég a háza

Fidesz: Az kiabál, akinek ég a háza

Semmi meglepő nincs abban, hogy a Momentum megint Brüsszelbe rohan feljelentgetni Magyarországot, most éppen a parlament előtt fekvő szuverenitásvédelmi törvény miatt - olvasható a Fidesz közleményében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!