2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Szentkirályi Alexandra lett a Fidesz főpolgármester-jelöltje + videó

A Fidesz Budapest a mai napon felkért, hogy főpolgármester-jelöltként megmutassuk: Budapest többet érdemel! A megtisztelő felkérést elfogadom! – jelentette be csütörtökön Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

  • Szentkirályi Alexandra lett a Fidesz főpolgármester-jelöltje + videó

Hangsúlyozta, hisz abban, hogy Budapest többet érdemel. Hozzátette, az idei választás tétje az, hogy Budapest Gyurcsány Ferenc érdekei helyett a budapestiek érdekeiről szóljon.

A Fidesz budapesti elnöke úgy fogalmazott, abban bíznak, hogy vége szakad annak a négy és fél év hanyatlásnak, amit Budapestet jellemezte, és Szentkirályi Alexandra vezetésével újra a fejlődés útjára lép a város. Láng Zsolt hozzátette, a jelölésben közrejátszott a szakmai tapasztalata is. Szentkirályi Alexandra 2014-től 2019-ig volt főpolgármester-helyettes, 2020-tól pedig kormányszóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

A választókorú magyarok túlnyomó többsége, 83 százaléka elutasítja azt, hogy európai katonákat küldjenek egyes nyugati és magyarországi ellenzéki politikusok Ukrajnába – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!