2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely nyafog, amiért mindenki Gyurcsányról kérdezi + videó

Szentkirályi Alexandra legújabb Facebook-videójában arról beszélt, hogy a főpolgármester meglepődik, ha a sajtó Gyurcsány Ferencről kérdezi. A kormánypárti főpolgármester-aspiráns szerint mindez nem történne meg, ha valami érdemit tenne Budapestért, mert akkor másról is kérdeznék a főpolgármester urat.

  • Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely nyafog, amiért mindenki Gyurcsányról kérdezi + videó

Az ég kék, a fű zöld, Karácsony pedig nyafog. Nyafi úr beállt a Gyurcsány-házaspár védőszárnyai alá és most azon hisztizik, hogy miért kérdezik erről? Hát azért főpolgármester úr, mert ön százmilliókat folyat el a budapestiek pénzéből Gyurcsányéknak, miközben a DK-nak kampányol vidéken – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!