2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra hétpontos Budapest-terve + videók

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje első és legfontosabb feladataként a budapesti Bálna rendezvényközpontban szerdán délután azt határozta meg, hogy kiszabadítsa a fővárost Gyurcsány Ferenc fogságából. Úgy fogalmazott, „ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs”.

  • Szentkirályi Alexandra hétpontos Budapest-terve + videók

Miközben Karácsony bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát

"Irritálóan balfácán" vezetők helyett jó városvezetést szeretnénk - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányindító rendezvényén szerda este Budapesten.

Kocsis Máté azt is mondta, nem igaz, hogy a pénz hiányzik, hiszen Tarlós István csaknem 200 milliárd forintos tartalékkal adta át a főváros kasszáját, ez a leggazdagabb önkormányzata az országnak, és évről évre nő a bevétele, mégis csődközeli helyzetbe jutott.

Kocsis Máté kitért arra is, Karácsony Gergely mozgalma volt az első a magyar történelemben, amely "külföldi érdekeknek kínálta fel a hazánkat".

Úgy fogalmazott, ezért teszik világossá a választásokig minden budapesti számára: "az csak a kisebbik baj, hogy komédiába torkolló a városvezetés, a nagyobbik bajunk, hogy Budapestnek külföldről finanszírozott, háborúpárti vezetője van, aki miközben bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát".

Szentkirályi Alexandrának vannak a legjobb lehetőségei

Tarlós Istvánt a Magyar Nemzet beszámolója szerint vastaps fogadta a rendezvényen, és azzal kezdte, hogy szerinte mit jelent polgármesternek, főpolgármesternek lenni. Tarlós István ugyanis tizenhat évig volt polgármester és tíz évig főpolgármester.

Mindenkinek megvannak a maga előnyei, de kell egy általános áttekintés a városról, és tapasztalatok ahhoz, hogy valaki főpolgármester legyen. Szentkirályi Alexandra mögött tíz év fővárosi tapasztalat van

– emelte ki.

Hétpontos Budapest-tervet hirdetett Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvényén. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje első és legfontosabb feladataként azt határozta meg, hogy kiszabadítsa a fővárost Gyurcsány Ferenc fogságából.

Úgy fogalmazott:

Ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs.

Szentkirályi Alexandra kiemelte: folytatni kell azt a fejlődési időszakot a főváros életében, amelyet Tarlós István vezetése fémjelzett, és amelynek a Gyurcsány-Karácsony korszak vetett véget. Kijelentette: Gyurcsány emberei nem érdemelnek még egy esélyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!