2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Hamarosan döntés születik a CSOK „plusz”-ról

Abszolút tartható, hogy decemberre egyszámjegyű legyen az infláció, sőt reményeink szerint akár már novemberben is beszámolhatunk erről - jelentette ki Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Napindítóban.

  • Szentkirályi Alexandra: Hamarosan döntés születik a CSOK „plusz”-ról

Az infláció letörésében fontos eszköz egyrészt az online árfigyelő, mésrészt pedig a kötelező akciók is a politikus közlése szerint. 

Eredetileg szeptember 30-ig szólt a kötelező akciózás, de ezt meghosszabbítottuk az év végéig, mert azt látjuk, hogy ez egy nagyon hatékony fegyver az emberek kezében, hogy az árak ellen tudjanak küzdeni

- tette hozzá. 

Új családtámogatási formák

Szentkirályi Alexandra a kormány családpolitikájáról szólva emlékeztetett, döntés született a jól működő babaváró hitel és a falusi csok megmegtartásáról és kibővítéséről.

A nem falusi CSOK-ot kivezetjük és a helyébe egy ennél is hatékonyabban működő új támogatási formát fogunk bevezetni, ha úgy tetszik egy CSOK pluszt, amiről a következő hetekben születhet majd döntés

- jelentette be.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!