2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Szentkirályi: A kormány mindent megtesz a magyar fiatalok boldogulásáért

Ma 20 óra után nyilvánosak lesznek a felsőoktatási ponthatárok, kiderül, ki hol folytathatja a tanulmányait. Az idei tanév a koronavírus-járvány miatt mindenki számára más volt, mint az előzőek, az érettségiző évfolyamok számára még inkább - írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

  • Szentkirályi: A kormány mindent megtesz a magyar fiatalok boldogulásáért

A kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a magyar fiatalok boldogulását, tehetségük kibontakozását.

Ennek érdekében vezették be többek között a nyelvvizsga-, a KRESZ-tanfolyam- és a KRESZ-vizsgadíj visszatérítésének lehetőségét vagy indítottak el számos ösztöndíjprogramot, köztük a Stipendium Peregrinumot is, ami a legjobb külföldi egyetemeken való továbbtanulást támogatja - olvasható a posztban.

Bár idén a hivatalos eredményváró esemény elmarad, remélem, mindenki csupa jó hírt kap majd. Éljetek a lehetőségekkel, hajrá mindenkinek

- zárta a bejegyzését Szentkirályi Alexandra.

Facebook/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint adnak végül a finnek Hornet vadászgépeket Ukrajnának?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!