2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szentkirályi: A kormány mindent megtesz a magyar fiatalok boldogulásáért

Ma 20 óra után nyilvánosak lesznek a felsőoktatási ponthatárok, kiderül, ki hol folytathatja a tanulmányait. Az idei tanév a koronavírus-járvány miatt mindenki számára más volt, mint az előzőek, az érettségiző évfolyamok számára még inkább - írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

  • Szentkirályi: A kormány mindent megtesz a magyar fiatalok boldogulásáért

A kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a magyar fiatalok boldogulását, tehetségük kibontakozását.

Ennek érdekében vezették be többek között a nyelvvizsga-, a KRESZ-tanfolyam- és a KRESZ-vizsgadíj visszatérítésének lehetőségét vagy indítottak el számos ösztöndíjprogramot, köztük a Stipendium Peregrinumot is, ami a legjobb külföldi egyetemeken való továbbtanulást támogatja - olvasható a posztban.

Bár idén a hivatalos eredményváró esemény elmarad, remélem, mindenki csupa jó hírt kap majd. Éljetek a lehetőségekkel, hajrá mindenkinek

- zárta a bejegyzését Szentkirályi Alexandra.

Facebook/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!