2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Szégyelli a baloldali értelmiség Kálmán Olgát

A hazai balliberális elit is egyre idegesebb attól, hogy Kálmán Olga személyében a legalkalmatlanabb jelölt nyerheti meg az ellenzéki roncsderbit. Éppen ezért az elmúlt napokban egyre többen kezdték el győzködni az ellenzéki szavazókat arról, hogy Karácsony Gergelyre szavazzanak. Bajnai Gordon, Hajós András és Bálint gazda után így tett Alföldi Róbert is.

  • Szégyelli a baloldali értelmiség Kálmán Olgát

Már a budapesti baloldali elit számára is egyre kínosabb a bukott televíziós, Kálmán Olga. Gyurcsány Ferenc jelöltjéről az elmúlt napokban világosan kiderült, hogy a legalkalmatlanabb jelölt a három aspiráns közül. Karácsony mellett sorakozott fel például a belvárosi-liberális elit egyik vezető személyisége, Hajós András is. Hajós már szavazott is közösen Karácsonnyal. 

Most Alföldi Róbert azt írta, azt az embert válasszuk, akinek valóban van esélye nyerni ősszel az önkormányzati választásokon. És aki mellett még pár hete szinte egységesen ott állt mindenki. Mert a politika mégiscsak egy szakma. 

Márpedig Kálmán Olga nem politikus - vagyis Alföldi közvetve ledilettánsozta a bukott televízióst, akit Hír TV-s kirúgása után még nagyon együttérzően vigasztalt az RTL Klub reggeli műsorában.

Ez a történet legérdekesebb pontja:  nem olyanok állnak ki Kálmán Olga ellen most, akik haragban voltak vele, hanem olyanok, akik rendszeres társfellépői voltak Kálmán Olga kormányellenes propagandaműsorainak.  

Karácsony mellett és Kálmán Olga ellen sorakozott fel korábban Bajnai Gordon volt miniszterelnök is. 

És Karácsonnyal fényképezkedett az előválasztási sátorban Bálint gazda is.

A lényeg tehát: a baloldali értelmiség vezető alakjai pánikba estek, mindenáron el akarják kerülni, hogy a legalkalmatlanabb jelölt, Kálmán Olga nyerje az előválasztást.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!