2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Százmilliós kártalanítás a Fekete Sereg áldozatának

Százmilliós kártalanítást kap a Fekete Sereg egyik áldozata.

A motelt és éttermet üzemeltető Szántai Attilát a 2000-es évek végén kezdte el zsarolni a prostitúcióval, védelmi pénzek szedésével foglalkozó, de fegyveres leszámolásokat is végrehajtó banda. Öt hónapon át fenyegették és bántalmazták, míg a férfi a saját otthonánál rálőtt támadóira, akik közül egy meghalt, egy pedig életveszélyesen megsebesült. Szántait jogerősen tizenhárom év fegyházra ítélték, majd a már bebörtönzött bandatagok közé zárták, akik bántalmazták. Családját közben továbbra is fenyegették. Szántai Attila hat év kilenc hónap után került szabadlábra. 2012-ben mentették fel jogerősen a vádak alól a megpróbáltatások miatt maradandó egészségromlást elszenvedő idős férfit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!