2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Százezer gyermek mehet idén Erzsébet-táborba

Minden eddiginél több gyermek tud Erzsébet-táborokban nyaralni - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin kiemelte: mintegy százezer gyermek veheti igénybe a nyár második és harmadik hónapjában ezt a lehetőséget. Hozzátette: az Erzsébet-táborok iskolai központtal működnek, de tartalmas kikapcsolódást nyújtanak majd a résztvevőknek.

Június 29-én indulnak az Erzsébet-táborok, amelyeken mintegy százezer gyermek vakációzhat idén. Ebben az évben a gyermekek lakóhelyéhez közel, iskolai központtal valósul meg a napközis nyaraltatás.

A gyermekek 8 héten át, hétfőtől péntekig, naponta 8 és 17 óra között vehetnek részt a táborokban, ahol tartalmas kikapcsolódást ígérnek számukra. A programok a mindenkor érvényes aktuális egészségügyi előírások és biztonsági intézkedések betartásával valósulnak meg.

A pályázati felhívások a héten jelennek meg, a beadási határidő június 16.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pártfőnök lehet Karácsonyból BÁKONYI ÁDÁM

Visszalépése ellenére is Karácsony Gergely lehet az MSZP–Párbeszéd–LMP-pártszövetség vezetője – erősítették meg a Magyar Nemzet szocialista forrásai. 2021. október 28.

Főleg figyelmetlenség miatt több ilyenkor a tűzeset

Sohase hagyjuk ellenőrizetlenül a mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmából meggyújtott gyertyákat. 2021. október 28.

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!