2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

A végrehajtók egyelőre nem jelentek meg Szamos Miklós cukrászdájánál + videó

Egy októberi végrehajtói jegyzőkönyvben az állt, hogy a budavári önkormányzat december 4-én bezáratja az ország egyik leghíresebb cukrászatát, a Ruszwurmot. A végrehajtók nem jelentek meg, és hiába ígérte, V. Naszályi Márta nem perelte be Szamos Miklóst.

  • A végrehajtók egyelőre nem jelentek meg Szamos Miklós cukrászdájánál + videó

Az I. került párbeszédes polgármestere még októberben erősítette meg a Magyar Nemzetnek, hogy december 4-én végrehajtók bezárják a Ruszwurmot, ez azonban nem történt meg. Szamos Miklós most azt mondta, hogy miután a végrehajtó elolvasta az okiratokat, azt mondta, hogy nem lehet bezárni a cukrászdát, így visszaadta az ügyet a kamarának. A cukrász úgy fogalmazott, hogy most sem tudja mire számíthat a jövőben.

A Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa korábban azt mondta, hogy az önkormányzati választások előtt V. Naszályi Márta anyagi támogatást, védelmi pénzt kért tőle, cserébe azért, hogy ne veszítse el az üzleteit, a vesztegetési kísérletben állítólag 20-30 millió forintot kért a polgármester. Szamos Miklós ezért be is perelte V. Naszályi Mártát. A polgármester pedig a Magyar Nemzet stábjának azt mondta, hogy Szamos hazudik, és rágalmazásért be fogja perelni, ez azonban mint most kiderült, nem történt meg.

„Azt hazudta, hogy beperel, de alig várom, hogy bepereljen, mert akkor végre mindent el lehet mondani a nyilvánosság előtt.” — fogalmazott a cukrász.

V. Naszályi Márta botrányával összefüggésben az I. kerületi képviselő-testület fegyelmi eljárást indított és vizsgálóbizottságot állított fel, továbbá a rendőrség is nyomozást indított az ügyben.

Mediaworks

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!