2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szabó Tímea megint számháborúba kezdett

Újabb álhírt terjeszt a baloldal. Most a Párbeszéd társelnöke állította, hogy jóval kevesebb embert oltottak be a koronavírus elleni vakcinával, mint ahogyan azt a kormány állítja. Szabó Tímea számon kérte azt is, hogy Izraelben sokkal gyorsabban halad az oltás, mint Magyarországon. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint méltatlan az ellenzéki vádaskodás. Dömötör Csaba szerint az ellenzék azért szurkol, hogy minél rosszabb legyen a helyzet, mert attól remél politikai hasznot.

  • Szabó Tímea megint számháborúba kezdett

Eddig 71 ezer oltás került beadásra december 26-óta - ismertette a legfrissebb hazai adatokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője.

Szabó Tímea azonban ismét számháborúba kezdett. A Párbeszéd képviselője az ATV-ben azt mondta, hogy 20 ezernél kevesebben kapták meg a Korona elleni védőoltást Magyarországon. A politikus ezúttal is a kormányt tette felelőssé.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Híradónknak azt mondta, az ellenzék politikájából az látszik, annak szurkolnak, hogy minél rosszabb legyen, mert attól várnak politika hasznot. Dömötör Csaba szerint ez méltatlan.

És, ha azt a kérdést teszi fel, hogy miért megy ilyen ütemben az oltás, akkor azt javaslom neki, hogy tegye fel ezt a kérdést Brüsszelnek, mert Brüsszelben végzik az oltóanyagbeszerzést minden tagországnak, az Európai Unió korábban így döntött. A kormány álláspontja egyébként az, hogy nem várhatunk tétlenül, ha Brüsszel nem elég gyors, akkor kell további vakcinákat szerezni, ennek érdekében több nemzetközi gyártóval intenzív tárgyalásokat folytat a kormány.

Szabó Tímea korábban azt állította, hogy Magyarországon haltak meg a legtöbben a koronavírus következtében. Emellett elsőként hivatkozott az álmentős videóban szereplő Németh Athinára.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Belügyminisztérium közleménye

A Belügyminisztérium közleménye

Magyarország belügyminisztere Hősi Halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos r. törzszászlós urat, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét, aki 2023. szeptember 20-án Esztergomban, egy körözött férfi elfogására irányuló bűnügyi feladat végrehajtása közben vesztette életét, amikor a célszemély - az elsődleges adatok alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!